Formules

Omdat ik geen vaste fotostudio meer heb, gaan alle shoots op verplaatsing door. Uiteraard kan een (binnen)locatie op voorhand geboekt worden of door jouw worden voorgesteld.

KIDS

Je peuter die vol verwondering de wereld ontdekt, je stoere kleuter die zichzelf al heel groot voelt,.. zet de tijd even stil en leg die momenten vast

Een fotosessie van 45 minuten

in de buurt van Menen

€190

COMMUNIE

MEEST GEKOZEN

Machtige, magnifieke of magische communie-of lentefeest foto

Een fotosessie van 45 minuten

Grote plannen? (vb Parijs?) Vraag je offerte op maat.

€190

MINISHOOTS IN THEMA

Kerstshoots, sunset shoots, moeder-dochter, vader-zoon,… 

Een fotosessie van 20 minuten

Steeds op aangekondigde data

*deze kan niet apart geboekt worden. 

€145

Veelgestelde vragen

beantwoord

MOGEN WIJ, BROER, ZUS EN HOND MEE OP DE FOTO?

De prijs van de communieshoot is berekend op basis van 1 persoon. Broer en zus kunnen eventueel snel eens mee op de foto, maar deze foto’s worden extra aangekocht. Voor een familieportret boek je best een familieshoot (en dan kan iedereen mee :-))

WAT ALS IK OOK FOTO'S IN PARIJS WIL?

Dan neem je best eens telefonisch contact op om de mogelijkheden te bespreken. 

(vb: ik neem de communicant mee, jullie nemen mij mee – met overnachting? – foto’s bij de ‘verlichte’ eiffeltoren, zonsopgang, rooftopbar,.. ). Moeilijk dus om hier direct een prijs op te plakken. 

DOE JE OOK NEWBORNFOTOGRAFIE?

Ja, maar… 

Omdat ik geen studio (meer) heb, gaat alles bij jullie thuis door. Geen stress: eventuele accessoires neem ik mee. Vraag een offerte op maat.

KUNNEN WE JE ALS FOTOGRAAF INBOEKEN VOOR EVENEMENTEN?

Ik hou slechts enkele weekends vrij voor fotografie (de andere weekends breng ik graag met mijn gezin door). Idem voor huwelijken of andere ‘all-day’ feesten.

Ik heb per ongeluk een verkeerde bestandsnaam doorgegeven en dus een andere foto ontvangen dan die ik had gewild. En nu?

Dit is vervelend, maar ik kan je alsnog de juiste foto toesturen. Hiervoor betaal je wel de prijs voor een los digitaal bestand (€ 5,-). Wanneer ik per ongeluk een verkeerde foto door stuur, dan heb je geluk. Het juiste bestand wordt dan alsnog toegestuurd, hiervoor worden uiteraard geen kosten voor in rekening gebracht.

HOE VERLOOPT DE BETALING?

Je kunt tijdslots inboeken in het systeem, hierna kun je je shoot al volledig op voorhand betalen. Via mollie (bancontact/ qr-code). Indien het een besproken shoot is (vb Parijs, dagshoot, bedrijfsshoot), betaal je een voorschot van 35%, erna volgt een eindfactuur.

WELKE KLEDIJ MOET IK DRAGEN?

Kies maar uit waar je jezelf goed in voelt, pas dan zul je echt stralen. Bij koppel of familieshoots kun je er op letten dat je allemaal volgens hetzelfde seizoen gekleed bent. Dus niet één in de korte broek en een ander met een wollen trui. Verder doet jeans, wit en/of zwart het altijd goed. Kleuraccenten kunnen ook leuk zijn en de foto opvrolijken. (opletten dat het geen ‘carnaval’ wordt).

NIET IEDEREEN IS TIJDIG AANWEZIG, WAT NU?

Dan starten we later of beginnen alvast met de personen die wel op tijd zijn. Als we later starten dan gaat dit van de tijd af, anders kom ik te laat bij de volgende afspraak. De kosten voor de shoot blijven hetzelfde. Probeer daarom ruim op tijd te zijn. Tip: geef notoire te-laat-komers een vroeger tijdstip door;-).

WE ZIJN EERDER KLAAR DAN OPGEGEVEN TIJD, KRIJGEN WE DAN KORTING?

De tijden die staan aangegeven bij de verschillende pakketten is slechts een indicatie. Wanneer we iets meer meer tijd nodig hebben, is dit geen probleem. Hier zijn natuurlijk wel grenzen, een kwartier is geen probleem, maar voor ieder extra half uur wordt €50,- in rekening gebracht.

Zijn we eerder klaar, dan betekent dit dat we goed hebben samengewerkt, dit verandert niets aan het afgesproken tarief.

WAAROM MOET JE DE FOTO'S NABEWERKEN?

Ik fotografeer in RAW, dat zijn grote bestanden met veel informatie in die foto. Deze foto is nog niet klaar, om de foto’s goed weer te kunnen geven, bewerk ik ze één voor één. Ook zijn er soms meerdere foto’s nodig om die ene topfoto te maken. Bij het bewerken check ik de belichting, de kleurtemperatuur, contrast, etc. puistjes en blauwe plekken probeer ik zoveel mogelijk weg te werken, maar ik probeer zo dicht mogelijk bij de werkelijkheid te blijven.