Huwelijk

Doordat ik geen vaste fotostudio (meer) heb, gaan alle shoots op verplaatsing door. Uiteraard kan een (binnen)locatie op voorhand geboekt worden of door jouw worden voorgesteld.

Huwelijk gepland in 2024?

In het weekend spendeer ik graag tijd met mijn gezin. Daarom zijn slechts een aantal plaatsjes vrij om een koppelshoot te doen. Voor het volledige feest kun je bij mij niet terecht. Maar tussendoor de ‘befaamde’ trouwfoto’s nemen kan natuurlijk wel. 

{

Echt 'Waauw'

We kennen Tine al langer en wisten dat ze fotoshoots deed. We vroegen haar om enkele trouwfoto’s te nemen. Er werd een plaats gezocht die volledig aansluit bij onze stijl. Echt tof! Wij zijn alvast fan!

Joren V.

Op locatie

Tot nu toe had ik telkens geluk met het weer. Een parkje in de buurt van de feestzaal, een maisveld, granenveld,.. in de buurt zijn meestal leuke locaties voor een prachtige shoot. 

Wat bij slecht weer? 

Even out of the box: een transparante paraplu in de regen, eventueel regenbotjes aan ;). Alles heeft z’n charmes. Of de feestzaal is meestal ook al mooi ingericht voor mooie foto’s. 

NU BOEKEN

ALBUMS EN ANDERE FOTOPRODUCTEN

Vraag je offerte voor trouwalbums op maat. 

STOEFBOEKJES

“Geniet na van alle mooie foto’s en stoef bij vrienden/familie/collega’s/…”

Inbegrepen bij elke shoot

15x15cm

t.w.v 24€

Verschillende kleuren beschikbaar

 

EXTRA VRAGEN?

Indien je nog vragen hebt of niet alles is volledig duidelijk, neem dan zeker contact met me op. We komen er wel uit :).