Frequently asked questions

Je neemt best contact met me op via mail (info@tinebroucke.be) met daarin de soort shoot en periode die het best voor u past. Daarna ontvang je van mij een voorstel voor een datum. Vanaf het moment dat we een akkoord bekomen krijg je van mij een voorschotfactuur van 35%. Als dit betaald is, ligt je reservatie vast. De rest van de factuur wordt betaald na de shoot. Na betaling ontvang je je foto's.
Ik probeer je kind(je) op z'n/haar gemak te stellen. Ik reik wat speelgoed aan, of andere shootgerelateerde spulletjes. Ik neem direct al foto's, zodat ik geen spontane momenten mis ;-). Als de shoot vlot loopt, kunnen meerdere achtergronden/attributen gebruikt worden. Indien gewenst kan ook gewisseld worden van outfit.
Op de plaats en het tijdstip dat afgesproken werd, ontmoeten we elkaar. We zoeken de beste plaatsjes uit en je kindje haalt z'n/ haar beste zelf boven :). Zelf heb ik ook spulletjes mee om het ijs wat te breken (bellenblazer vb). Ikzelf geef wat instructies voor bepaalde 'poses', maar mama en papa mogen zeker ook hun inbreng doen!
Vooraf werd afgesproken welke foto's je liefst wil en naar welke foto's we kunnen opbouwen indien je baby goed meewerkt ;). Er mag tijd genomen worden voor een voedingsmoment, ook verversmomentjes zijn mogelijk: er staat een ververstafel met pampervuilbak. Alles dus op het ritme van je baby :-).
Je mag zeker foto's sturen van welk soort foto's je graag ziet. Eventueel een link naar een pinterest bord mag ook. Op die manier kan ik meedenken en alles afstemmen op wat je wil. Indien iets, voor mij, niet haalbaar is laat ik het ook weten.
Alle foto's zijn onderhevig aan het auteursrecht. De foto's die je in HR krijgt zonder handtekening mogen enkel gebruikt worden voor persoonlijke doeleinden (fotoalbum, canvas, fotoprints, kaartjes,..), maar mogen niet online te zien zijn. Ook aan fotowedstrijden mag niet deelgenomen worden met door mij genomen foto's. Alle foto's die je krijgt met handtekening, mogen gebruikt worden op social media. Dit zonder extra bewerkingen en dus in originele staat. Indien je toch iets anders wil doen, vraag dan eerst mijn (schriftelijke) toestemming.
Na afloop van de shoot filter ik de mindere foto's eruit (ogen toe, rare pose,..). Ik bewerk de foto's naar eigen stijl en plaats de beste foto's in de online galerij, dit kan tot 2 weken duren. Hier kies je de 10 beste uit en krijg je in hoge resolutie via wetransfer. De online galerij zijn de foto's met handtekening, bestemd voor social media en kun je vrij downloaden.
Een fotoshoot kan geannuleerd worden tot 24u voor de geplande sessie, het reeds betaalde voorschot blijft gelden voor een andere afgesproken datum. Bij annulatie op de dag van de sessie zelf of indien de klant zonder verwittigen afwezig blijft, wordt het reeds betaalde voorschot niet meegenomen naar een volgende shoot.
Contacteer me op info@tinebroucke.be ;)