COVID 10

Corona

Omdat jullie gezondheid me nauw aan het hart ligt, heb ook ik enkele broodnodige maatregelen op advies van de WHO en de FOD Volksgezondheid opgesteld. Dit om al mijn klanten, groot én klein te beschermen.

afstand houden

Vermijd aanrakingen

Probeer aanrakingen in het gezicht (ogen, neus en mond) te vermijden.

afstand houden

Handen wassen

Ik was mijn handen grondig vóór én na elke sessie. Er is ontsmettende handgel voorzien. Ik vraag jullie ook om bij het betreden van de studio de handen te wassen en te ontsmetten.

afstand houden

Mondmasker

Tijdens de sessie draag ik een mondmasker. Ik verwacht van mijn klanten, ouder dan 12 jaar, dat ook zij mondmaskers dragen in de studio, behalve tijdens fotomomenten natuurlijk ;-).

afstand houden

Afstand houden

Ik probeer (indien mogelijk) altijd afstand te houden. Dit verwacht ik van jullie ook. Met baby’tjes valt dit wat moeilijker, waardoor ontsmetten tussendoor een noodzaak is.

afstand houden

Voorbereiding

Na elke sessie wordt alles grondig ontsmet. Alles waarmee de baby, kinderen, … mee in contact kwamen, wordt gewassen. Elk attribuut zal grondig ontsmet worden. Kleding wordt gewassen. Deurklinken, stoelen, … worden gereinigd. Indien je zelf attributen wil meebrengen, mag dat zeker!

afstand houden

Koorts? Hoesten? Ziek?

Ik hanteer een strikt niet-ziektebeleid. Wie zich ziek voelt of symptomen vertoont, wordt gevraagd om dit onmiddellijk te melden, zodat we de afspraak (kosteloos) kunnen verplaatsen. Wie ziek naar de studio komt, zal de toegang geweigerd worden en de sessie zal aangerekend worden.